ПРО КОМПАНІЮ

Ми пишаємося своїм вкладом у створення інфраструктури країни, що підтримує розвиток економіки і суспільства

 
ТОВ “Спецавтоінвест” провідний виробник та постачальник матеріалів та комплектуючих для інфраструктурного будівництва в Україні. Компанія заснована в 2005 році. Сталий розвиток, що грунтується на системних перевагах, послідовна реалізація бізнес стратегій, високі стандарти якості, використання сучасного обладнання та техніки - забезпечують компанії репутацію надійного підрядника. Ми прагнемо досконалості в питаннях якості та виробництва, підтверджуємо нашу репутацію перед замовниками, працівниками, партнерами та суспільством. Це надихає нас на розвиток, вдосконалення та інновації. Компанія «Спецавтоінвест» використовує новітні технології виробництва для забезпечення високої якості продукції, дотримання норм і стандартів, безпеки і охорони навколишнього середовища.

чітке та ретельне виконання
зобов’язань

контроль та прозорість на всіх етапах
виробництва та управління проектами

комплексне управління проектами та
виробничими процесами

застосування провідних технологій та
іноваційного обладнання

НАШІ ЦІННОСТІ

Відкритість

Ми впевнені, що прозорість в комунікації
- запорука довіри до компанії. Ми прагнемо максимально усунути бар’єри між нами та нашими клієнтами, бути відкритими і зрозумілими, чути нашого замовника та підтримувати зворотній зв’язок.

Довіра

Для нас, діалог із замовниками - найкращий шлях для вдосконалення. ТОВ “Спецавтоінвест” намагається на кожному етапі максимально задовольнити потреби покупців у будівельних матеріалах і комплектуючих. Всю історію діяльності компанії, ми закладаємо фундамент довіри, допомагаємо вирішувати важливі завдання в обумовлені терміни, з оптимальним бюджетом та високою якістю.

Відповідальність

Постачання якісних матеріалів та комплектуючих у чітко визначений термін - принципова позиція компанії “Спецавтоінвест”. Ми постійно працюємо над удосконаленням технологій та логістичних процесів, щоб створювати максимально комфортні умови для замовників.

Команда

Ми розуміємо цінність кожного нашого співробітника. За роки існування ТОВ “Спецавтоінвест” сформувалась команда досвідчених працівників та висококваліфікованих спеціалістів які спроможні вирішити будь які поставлені задачі. Успіх, що досягла компанія - це робота людей, які складають нашу команду.